עוגת גבינה על בסיס ביסקוויטים
:: שתי חבילות פתי-בר (250 ג"ר כ"א)
:: תבנית בגודל בינוני (למשל מאלומיניום כמו שמוכרים בסופר)
:: חבילת פודינג בטעם וניל (אפשר גם שוקולד)
:: (חצי) חבילת שמנת מתוקה לקצפת (לא לבישול!)
:: קופסה של גבינה לבנה (סקי למשל)
:: שתי כוסות חלב + קצת אקסטרה כדי להרטיב את הביסקוויטים
:: שקית סוכר וניל (אופציונלי)
:: תבנית בגודל בינוני (למשל מאלומיניום כמו שמוכרים בסופר)
:: חבילת פודינג בטעם וניל (אפשר גם שוקולד)
:: (חצי) חבילת שמנת מתוקה לקצפת (לא לבישול!)
:: קופסה של גבינה לבנה (סקי למשל)
:: שתי כוסות חלב + קצת אקסטרה כדי להרטיב את הביסקוויטים
:: שקית סוכר וניל (אופציונלי)
- לתוך קערה מרוקנים את אבקת הפודינג ושופכים 2 כוסות חלב יחד עם חצי חבילה של שמנת מתוקה. לערבב עד אחידות.
- להוסיף חצי חבילת גבינה לבנה ושקית סוכר וניל. לערבב ולטעום מדי פעם. אם לא נראה לכם, תוסיפו משהו מהנ"ל.
- עכשיו שהקרם מוכן, לרפד את התבנית בביסקוויטים, לא לפני שטובלים אותם לרגע בחלב. מרצפים שכבה ראשונה ומכסים בקרם. מרצפים עוד שכבה ועוד קרם וכך חוזר חלילה.
- על שכבת הקרם האחרונה מפזרים פרורי ביסקוויטים.
- לשים במקרר כדי שיתקשה ויתקרר. בתאבון.
סלטים שאכלנו בשעות מצוקה ואובדן
רכיבים:
הוראות הכנה:
מועכים את האבוקדו ומערבבים עם כל השאר.
- אבוקדו
- קשיו
- חמניה
- מיץ לימון
- עגבניות (בצד)
הוראות הכנה:
מועכים את האבוקדו ומערבבים עם כל השאר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה