יום רביעי, 19 בספטמבר 2007

מתכונים מהמעונות



עוגת גבינה על בסיס ביסקוויטים

:: שתי חבילות פתי-בר (250 ג"ר כ"א)
:: תבנית בגודל בינוני (למשל מאלומיניום כמו שמוכרים בסופר)
:: חבילת פודינג בטעם וניל (אפשר גם שוקולד)
:: (חצי) חבילת שמנת מתוקה לקצפת (לא לבישול!)
:: קופסה של גבינה לבנה (סקי למשל)
:: שתי כוסות חלב + קצת אקסטרה כדי להרטיב את הביסקוויטים
:: שקית סוכר וניל (אופציונלי)

  1. לתוך קערה מרוקנים את אבקת הפודינג ושופכים 2 כוסות חלב יחד עם חצי חבילה של שמנת מתוקה. לערבב עד אחידות.
  2. להוסיף חצי חבילת גבינה לבנה ושקית סוכר וניל. לערבב ולטעום מדי פעם. אם לא נראה לכם, תוסיפו משהו מהנ"ל.
  3. עכשיו שהקרם מוכן, לרפד את התבנית בביסקוויטים, לא לפני שטובלים אותם לרגע בחלב. מרצפים שכבה ראשונה ומכסים בקרם. מרצפים עוד שכבה ועוד קרם וכך חוזר חלילה.
  4. על שכבת הקרם האחרונה מפזרים פרורי ביסקוויטים.
  5. לשים במקרר כדי שיתקשה ויתקרר. בתאבון.

סלטים שאכלנו בשעות מצוקה ואובדן

רכיבים:
  • אבוקדו
  • קשיו
  • חמניה
  • מיץ לימון
  • עגבניות (בצד)

הוראות הכנה:
מועכים את האבוקדו ומערבבים עם כל השאר.

נקניניקות שאכלנו בשעות מצוקה ואובדן


רכיבים:
  • טונה
  • נקניקיות
  • חומוס
  • קטשופ

הוראות הכנה:
שמים הכל בקערה ומערבבים!

אין תגובות: